Generelle oplysninger

Fleksibilitet

LEJ ET RUM giver dig mulighed for at leje et let tilgængeligt depotrum i præcis den størrelse og med det tidsforløb, der passer dig bedst. Depotrummene er skræddersyede til individuelle behov. Vi har 20 forskellige kombinationer af rum fra 2 til 49 m2, som gør det muligt at imødekomme alle økonomiske og størrelsesmæssige behov. Optimal loftshøjde betyder maksimal opbevaringskapacitet.

Lejeperiode og betaling

Korteste lejeperiode er 14 dage. Betaling sker månedligt forud og lejen betales via Betalinsservice. Ved reservation betales én måneds leje forud.

Miljø og temperatur

Din opbevaringsplads vil altid være tør, sikker, oplyst og regelmæssig rengjort og vedligeholdt. For alle rum vil der være en temperatur på mindst 7 grader året rundt.

Private og virksomheder

Behovsguide: Inventar fra en 1-2 vær. lejlighed kræver 3-7 m2. En 2-3 vær. lejlighed kræver ca. 8-14 m2. En 3-5 vær. lejlighed kræver 16-26 m2.

Virksomheder: Brug os som arkiv og backuplager eller opbevaring af marketings- reklame- og udstillingsudstyr. Materialer værktøj og maskiner opbevares sikkert og trygt i LEJ ET RUM

Sikkerhed og tilgængelighed

Sikkerhed har højeste prioritet hos LEJ ET RUM. Du modtager en personlig PIN kode som giver adgang til lagerhotellet og dermed dit opbevaringsrum, som kun du har lås til. Bygningen og alle rum overvåges af kameraer 24 timer i døgnet og er tilsluttet INTERSEC godkendt alarmcentral. Vi passer godt på dine ting. Depotrummet er tilgængeligt 7 dage om ugen, fra kl. 5.30 til kl. 22.00

Transport hen og hjem

Kontakt gerne vor vicevært, Leo Larsen, for en eventuel aftale på tlf nr. 30 20 52 98